Mijn diensten zijn gratis en alleen bestemd voor adoptanten/opvanggezinnen van stichting Dogateers United

Webshop Dogateers United

Volledige bedrag komt ten goede aan stichting Dogateers United!

- Ik ben geen officieel erkende webshop (geen KVK, geen winst) - pakketten worden op de goedkoopste manier verstuurd (buurtpunt, Mondial, Homerr, DHL, PostNL - 

- Het pakket kan verstuurd worden naar een buurtpunt indien dit dicht bij is, dit mede vanwege milieu. U dient het pakket zelf op te halen, u wordt hiervan op de hoogte gehouden via e-mail indien u het pakket niet binnen de termijn opgehaald en het terug wordt gestuurd naar webshop zijn wij niet aansprakelijk. De kosten zijn in dat geval voor u om het opnieuw te versturen -

- Wij versturen uw pakket uiterlijk binnen 4 (werk)dagen - 

- Retourneren van producten is niet mogelijk, u heeft uiteraard wel recht op een deugdelijk product - 

- Indien wij uw betaling niet ontvangen binnen 24u na bevestiging zijn wij helaas genoodzaakt de bestelling te annuleren -

 

Wij zijn een webshop gerund door vrijwilligers van stichting Dogateers United, wij doen dit vanuit onze harten.

De grootste angst van elke dieren eigenaar er breekt brand uit of er is ingebroken in jouw woning.
Hulp voor ons mensen is zo vanzelfsprekend, maar helaas is gebleken dat de (huis)dieren vaak worden vergeten, met een NOOD sticker kan je dienstverleners waarschuwen dat er huisdieren aanwezig zijn in de woning. Een noodsticker plak je op je voordeur & achterdeur zorg er voor dat de sticker zichtbaar is opgeplakt.

Een noodsticker redt levens!

Heb je al eens een hond met een geel lintje rond zijn leiband of een gele bandana om zijn nek gezien? Dit is een internationaal symbool, maar helaas weten veel mensen niet wat het betekent.

Als een hond een geel lintje om zijn hals of leiband heeft, geeft dit aan dat hij afstand nodig heeft van andere honden en mensen. Het is belangrijk om deze honden niet aan te raken of naar hen toe te lopen zonder toestemming van de eigenaar.

Sommige honden hebben afstand nodig omdat ze bang zijn. Als andere honden of mensen naar hen toekomen, kan dit veel stress veroorzaken bij de hond. Als deze angstige signalen genegeerd worden, kan de hond uiteindelijk grommen, uitvallen of bijten om aan te geven dat zijn grenzen niet worden gerespecteerd. Dit gebeurt echter niet omdat de hond slecht is, maar omdat zijn angst niet serieus genomen wordt.

Het is belangrijk om te begrijpen waarom sommige honden afstand nodig hebben en hen te respecteren. Door het gele lintje te respecteren, kunnen we de angstige honden helpen en hen een veiliger en comfortabelere omgeving bieden.

bron: Petbase

Daarom verkoopt stichting Dogateers United nu ook waarschuwingslintjes!

Onze vrijwilliger is druk bezig geweest met het maken van de lintjes, de lintjes zijn gemaakt van parachuteband dit materiaal gaat lang mee en is buiten te gebruiken.

Het materiaal heeft een ÖkoTex-certificaat dat betekent dat er geen giftige stoffen in verwerkt zijn, het materiaal is geurloos en huidvriendelijk.

Let op; dit product is handmade with love, en kan variëren in vorm/grootte en afwerking.

De musketon haak is gemakkelijk te vervangen door een groter variant.

op=op

2ekans Tractive classic

€ 10,00
op=op

2ekans Tractive classic

€ 10,00

Wij bieden nu tijdelijk 2e kans Tractive classic aan!

Artikelcode: TRATR1
Model nummer: IC00220


Deze mooie trackers hebben dus al een leventje achter de boeg maar dit betekent niet dat ze onbruikbaar zijn! 
Elke tracker krijg je geleverd met een oplaadkabel, elke tracker is getest op betrouwbaarheid en staat van product.

 

De tracker hier op de afbeelding is een voorbeeld, sommige trackers hebben krasjes of is het logo vervaagt, dit zijn enkel schoonheids dingetjes, maar het product zelf is nog erg goed.


Belangrijk: voor het gebruik van een Tracker van Tractive dien je eerst een abonnement af te sluiten, dit kan via de website.

Tractive staat bekend om hun betrouwbaarheid (gps-locatie) en stevige modellen trackers die wel een stootje aan kunnen!