Mijn diensten zijn gratis en alleen bestemd voor adoptanten/opvanggezinnen van stichting Dogateers United

Reactie plaatsen

Reacties

Erik en Marion
4 maanden geleden

Nadat wij tegen wat problemen aanliepen, hebben we een fijn gesprek met Lindsay gehad. Zij wist ons veel te vertellen en duidelijk te maken. Ook heeft zij ons op signalen van Penny gewezen, die wij nog niet opgemerkt hadden. Top!

Vera
5 maanden geleden

Lindsay is enthousiast en betrokken en geeft duidelijke tips en adviezen. Fantastisch dat ze zich inzet voor de rescue honden van Dogateers United. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij haar terecht kan met al mijn vragen!

Eloise
5 maanden geleden

Wat kan ik zeggen over Lindsay wat hier nog niet is gezegd. Want alles wat ik lees in de reviews vóór die van mij, is helemaal waar. Lindsay is een toegewijde meid met een groot hart voor mens en vooral dieren. Wij hebben zowel de webinar als een praktijk coaching les van haar gehad en dat was top. Als je al dacht wat van honden te weten raad ik je aan om toch een les bij haar te volgen. Vergeet al die oubollige Martin Gaus en Cesar Milan’s dominantie en ‘negeer de angst’ regels.
Het zal je verbazen hoe een hond eigenlijk in elkaar steekt.
Lindsay staat je met raad en daad bij. En ze meent het ook als ze zegt dat je haar altijd kan raadplegen.
Nee, voor ons niemand anders meer!

Delphine Lebon
5 maanden geleden

Heel goede 1 op 1 coaching met vooral positieve motivatie. Heel enthousiast. Ook naar de baasjes toe!

Susanne
6 maanden geleden

Lindsay heeft mij veel duidelijk gemaakt met het veilig voelen van de rescue hond Naja. Na het invullen van een vragenlijst wist en voelde Lindsay haarfijn aan waar 'het struikelblok' zat. Naja is/was erg onzeker in huis en met een paar eenvoudige trucjes is haar zelfvertrouwen gegroeid. Heel fijn dat de stichting Dogateers dit adoptie traject zo goed ondersteunt! Ik ben Lindsay en de stichting heel dankbaar voor de goede hulp!

Hans
6 maanden geleden

Mooie tips, en persoonlijk advies waar ik wat aan hebben kan toepassen.
Super dat je dit doet voor de rescue honden van Dogateers

Nancy Vande Walle
6 maanden geleden

Lindsay, is een echte topper die werkt vanuit haar hart voor de honden en hun baasjes.
Geeft een goed en leuk gevoel om te weten dat ze er is en je zal bijstaan indien je een vraag hebt.
En ja, dan is ze er ECHT voor je.
Bedankt Lindsay voor je goede raad en advies.
Dikke knuffels van Lilly en Sienna. 🐾

Brenda Marijs
7 maanden geleden

Was een leuke webinar! Je lukt er altijd wel iets van op! Veel ruimte voor vragen!

Kristine Van Rooy
7 maanden geleden

Bedankt voor de interessante webinar over reactieve honden, ik ga meteen aan de slag met Chardo met de BAT-training. Groetjes, Krisje

COEN BIANCA
8 maanden geleden

Bedankt voor de mooie powerpoint en nutigge uitleg Lindsay en de tips ze doet het al super goed in de lift gr Bianca

Sophie Dorgelo
8 maanden geleden

Duidelijke en nuttige webinar mogen volgen bij Linsey. Bedankt!

Saskia
9 maanden geleden

Om ons voor te bereiden op de komst van een 2de hond (adoptie via de geweldige organisatie Dogateers United) hebben wij Lindsay haar hulp gevraagd zodat we op voorhand wisten wat en hoe we best zouden handelen. Zodat de honden op een stress loze manier aan elkaar konden geïntroduceerd worden en de thuiskomst soepel en rustig zou verlopen. Heel bruikbare informatie gekregen en alles is dan ook super goed gegaan. Bij elke vraag die we hebben kunnen we bij haar terecht! Fantastisch om te weten dat je op ieder moment kan terugvallen op een zeer deskundige hondencoach! Bedankt voor alles Lindsay 🐶

Naomi
10 maanden geleden

Lindsay is een topper en erg toegankelijk. Is bereid te helpen en denkt met je mee. Gisteren een webinar bij haar gevolgd omdat wij binnenkort ons tweede hond via Dogateers adopteren. Ondanks dat ik al veel weet over honden en al heel wat ervaring op heb gedaan, heb ik toch weer nieuwe inzichten gekregen. Een goede presentie dat voor iedereen te begrijpen valt. Ook was het interactief, dat is fijn was voor de afwisseling. Op het einde was er alle gelegenheid om vragen te stellen en Lindsay nam de tijd om deze te beantwoorden. Mocht je dus vragen hebben of ergens tegenaan lopen, schroom niet haar te benaderen. Ik weet zeker dat Lindsay je wil en kan helpen! Nogmaals bedankt voor de prettige avond en je hulp!!!

Suman Natarajan
10 maanden geleden

Gisteren hebben ik erg veel geleerd bij het webinar zo mooi gegeven door Lindsey. Veel tips en erg behulpzame informatie werd gegeven. Heel hartelijk dank daar voor. Wij ovetwegen een hondje te adopteten bij Dogateers United. Binnenkort gaan we op kraamvisite en dpor het webinar heb ik veel geleerd over hoe het hondje te benaderen en hoe te kijken naar zijn stemming. Nogmaals dank. .

Tanya
10 maanden geleden

Gisteren webinar vuurwerkangst / angst voor geluiden gevolgd. Fijne inzichten gekregen en ook bevestiging dat ik al het maximale eruit haal bij een niet trainbare angstige hond.

Super lief en fijn dat je dit doet voor onze hondjes Lindsay!

Verder volgen we bij Lindsay nog een trainingstraject voor een van onze podenco's met uitvalgedrag. Fijne trainingsadviezen in een handig rapportje. Lindsay staat altijd belangeloos klaar voor vragen en advies. Als ik wat verder ben in de training laat ik hier mijn ervaringen weten. De eerste stappen zijn al heel positief.

Rian
10 maanden geleden

De Webinar vuurwerk heb ik echt als heel fijne en duidelijke ervaren. Gewoon lekker Kort en bondig!! To the point!!!!

De PowerPoint presentatie was heel duidelijk en opbouw was erg prettig.
.
De belangrijkste dingen zoals mogelijke oorzaken voor de angst, tips om de angst misschien wat te verminderen en natuurlijk wat is van belang om te doen als je hond bang is. Maar ook wat je beter niet zou kunnen doen.

Het was heel fijn om aan het einde nog de mogelijkheid te krijgen voor het stellen van vragen.

Joanneke Vos
een jaar geleden

Bedankt Lindsay, voor jouw advies en steun. Heel fijn dat we jou kunnen raadplegen

Ana (baasje van Mambo)
een jaar geleden

Lindsey heeft duidelijk heel veel kennis rond honden en geeft heel duidelijke webinars, vooral voor geadopteerde honden.

Lynn
een jaar geleden

Lindsay is een heel rustig persoon die mee nadenkt naar oplossingen en deze vlot aanpast naargelang de hond.
Ik heb de webinar ook mee gevolgd en ik vond dit een enorme meerwaarde voor mensen die minder ervaring hebben met rescues en honden. Heel interessant dat ook de lichaamstaal aan bod kwam, want dit is toch een vaak vergeten topic en veel mensen kennen daar niet zoveel van.
Ook de sessie achteraf was heel interessant, ze staat direct klaar met goede tips. Haar manier van aanpak loopt helemaal gelijk met de mijne en dat is een fijn gevoel. 😄

Anja
een jaar geleden

Wat een begeleiding! De aanpak die Lindsay voorstelde heeft ons de ogen geopend. Lindsay geeft raad op een lieve zachte professionele manier, waar wij ons volledig kunnen in vinden. Naast de deskundige uitleg, wordt er ook goed geluisterd naar je verhaal. Er wordt van heel dichtbij opgevolgd. Wij zijn fan :-)

baasjes van Maya
een jaar geleden

Lindsay is behulpzaam, vriendelijk, optimistisch en heeft veel kennis en ervaring met hondengedrag. Kijkt goed naar wat de hond verteld, maar luistert ook aandachtig naar wat de baasjes vertellen. Zo komt ze snel tot de kern van het ‘probleem’.

Ervaringen van hondenbaasjes