Ben je benieuwd naar andere hun ervaring? Klik op review in het menu en kom het te weten.

Online traject begeleiding

Allereerst, super dat je aan de slag wilt met jouw hond! 

 

Een online traject is bedoeld voor hondeneigenaren die hun hond willen helpen met problematiek of vragen hebben over bijvoorbeeld;

  • Begeleiding van je (pas) geadopteerde hond of als je vooraf vragen hebt.
  • Honden met angst problematiek voor bijvoorbeeld geluiden of mensen.
  • Opvoedingsvragen zoals zindelijkheid, verlatingsangst of vernielzucht.
  • Agressie naar mens/hond
  • Maar ook andere gedragsproblemen kunnen besproken worden...

 

Waarom online begeleiding?

Het is helaas niet voor iedereen mogelijk om een praktijkles te volgen, om je toch zo goed mogelijk te begeleiden kan je kiezen voor een Online Traject dit houdt in dat we eerst telefonisch in gesprek gaan om te kijken hoe ik jullie het beste kan begeleiden omdat het consult online is krijg je vooral een vragenlijst toegestuurd en vraag ik video´s van het gedrag.

 

Een consult duurt vaak 30 minuten en is flexibel qua invulling, blijkt 30 minuten niet voldoende te zijn? Dan is het mogelijk om een extra consult te plannen, na ons gesprek ontvang je binnen 24u een gedragsadvies waarmee je aan de slag kan.

 

Wat is het verschil tussen Online consult en een praktijk traject?

Het grote verschil is dat ik niet fysiek aanwezig ben om de oefeningen voor te doen en je hond nog beter te kunnen lezen..

Een praktijk traject is vaak 1 dag op locatie en vervolgens online omdat je de oefeningen in de praktijk hebt kunnen oefenen met begeleiding van mij. Ook kunnen we de praktijkdag 50/50 doen ene helft problematiek aanpakken en de andere helft van de tijd hersenwerk of een leuke fun les! 

 

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kan je aanmelden door op de volgende button te klikken!